Sekopäiset venäläiset juoksevat tahallaan autojen alle – järkyttävä video julki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Itäisessä naapurissamme Venäjällä tieliikenne on tunnetusti varsinainen villi länsi, ja siksi monet sikäläisistä autoista ovatkin nykyisin varustettu kojelautakameralla. Kameroiden tarkoitus on tarjota todistusaineistoa kiistanalaisissa tilanteissa, ja siinä ne ovatkin onnistuneet hyvin.

Kuva: YouTube

Venäjän kyseenalaiset lait ovat johtaneet siihen, että yhä useammat jalankulkijat juoksevat tahallaan autojen alle tarkoituksenaan loukkaantua ja saada siten vakuutuskorvauksia. Autonkuljettaja on nimittäin lähes aina vastuullinen, oli hän syyllinen tai ei. Nyt verkossa on julkaistu järkyttävä video, jossa nähdään millaista meno nykyisin on.

Muhkeista vakuutuskorvauksista haaveilevat jalankulkijat riskeeraavat videolla henkensä juostessaan tahallaan henkilöautojen ja jopa linja-autojen eteen. Ihmiset pyrkivät juoksemaan mahdollisimman arvokkaan auton eteen, joten Lexukset, Mercedes-Benzit ja BMW:t ovat haluttuja kohteita.