Lady Gaga Zoolander-hittikomedian jatko-osaan? Miljoonatarjous jo tehty

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga nähdään parhaillaan netissä leviävällä videolla, jossa hän oksentaa yllättäen kesken keikkansa Barcelonassa. 26-vuotias poppari oksentaa Edge of Glory -kappaleen aikana, ja jatkaa sen jälkeen normaalisti musiikkinumeroaan.

Uusimpien tietojen mukaan supertähdelle on nyt tarjottu 4,8 miljoonan dollarin, eli lähes 3,8 miljoonan euron, arvoista roolia tulevasta Zoolander-elokuvan jatko-osasta. Lady Gagan olisi määrä esittää kyseisessä mallimaailmaan sijoittuvassa komediassa Ben Stillerin ja Owen Wilsonin esittämien miesmallien rakkauden kohdetta.

– Lady Gaga on heidän toivelistansa kärjessä. Hänellä on lahjoja ja asennetta, sekä loistava huumorintaju, kertoo lähde The Sun -lehdelle.

Samaiseen rooliin ovat ehdolla myös muun muassa Kate Moss, Kate Upton, Heidi Klum ja Adriana Lima. Wilson paljasti kuitenkin jo vuonna 2010, että koomikoiden ehdoton suosikki naispääosaan olisi Lady Gaga. Elokuvassa tullaan näkemään myös huhujen mukaan koomikko Jonah Hill.

Lady Gaga ajeli taannoin niskansa kaljuksi, ja ajeltuun kohtaan on sittemmin tehty enkelitatuointi. Tatuoinnilla tähti osoittaa kunniaa valokuvaajaystävänsä Terry Richardsonin hiljattain kuolleelle äidille. New Yorkin muotiviikkoa osana ollut tapahtuma kuvattiin ja nähtiin suorana Lady Gagan Littlemonsters.com -sivulla.