Wyclef Jean moottoripyörän selkään: ”Tuntuu 26-vuotiaalta!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Haitilaissyntyinen räppäri Wyclef Jean tunnetaan soolouransa lisäksi myös hiphop-trio The Fugeesin jäsenenä. Taannoin miehestä levisi uutisia, joiden mukaan häntä olisi ammuttu. Tähti oli kuitenkin vain loukannut kätensä lasinpalaan.

Nyt Wyclef Jean on julkaissut Twitter-blogissaan otoksen, jossa 43-vuotta täyttänyt mies poseeraa pelkissä tiukoissa Speedo-uimahousuissa moottoripyörän selässä. Timmikroppainen mies ei näytä kuvassa päivääkään yli 30-vuotiaalta, ja tietää sen itsekin.

– Tänään olen 43-vuotias! Näytän ja minusta tuntuu 26-vuotiaalta! Et voi lannistaa hyvää miestä! Pidä hymy yllä, kun muut haluavat masentaa sinua, kirjoitti Wyclef Jean blogiinsa.

Wyclef Jean perusti The Fugees -yhtyeen ystävänsä Prasin ja luokkatoverinsa Lauryn Hillin kanssa. Aluksi kokoonpanon nimi oli Tranzlator Crew, mutta bändi muutti sittemmin nimensä tunnetuksi tulleeseen muotoon. Yhtye teki läpimurtonsa toisella The Score -albumillaan. Vuonna 1997 The Fugees hajosi ja sen jäsenet suuntautuivat omiin sooloprojekteihinsa.