Television hittisarja lopetettiin – tunteikkaat jäähyväiskuvat nettiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen näyttelijähurmuri Chace Crawford tunnetaan Gossip Girl -hittisarjan Nate Archibaldin roolista. Hänet nähdään parhaillaan Suomen myös valkokankailla Cameron Diazin ja Jennifer Lopezin rinnalla What To Expect When You’re Expecting -elokuvassa.

Nyt 26-vuotias Chace Crawford ja toinen Gossip Girl -tähti Blake Lively ovat lisänneet Twitter -tileilleen kuvia sarjan viimeisen jakson kuvauksista. Hittisarja päättyy kuudennen kauden jälkeen, ja näyttelijäkaarti jätti hyvästit juhlimalla jakson purkittamista muun muassa kakun merkeissä. Kakkukestit päätyivät suureen ruokataisteluun, jonka seuraukset päätyivät verkkoon.

Texasissa varttunut Christopher Chace Crawford harrasti lukioaikoinaan ahkerasti jalkapalloa ja golfia. Hän yritti lukiosta valmistuttuaan luoda uraa journalistina, mutta päätyi lopulta näyttelijäksi. Komistus on muun muuassa esiintynyt laulajatar Leona Lewisin I Will Be -musiikkivideossa. Hänet nimettiin myös vuonna 2009 People-lehdessä “Kesän kuumimmaksi poikamieheksi”.