Räppäri pidätettiin aseellisesta iskusta – ei ole tunnistaa pidätyskuvasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Flavor Flav, oikealta nimeltään William Jonathan Drayton Jr., tuli aikoinaan kuuluisaksi Public Enemy -yhtyeen kellokallena ja hypemiehenä. Viime vuosina tähti on tullut tunnetuksi musiikkiuransa sijaan lähinnä realitysarjoista, kuten Vaimomatskua ja Himmeet tähdet.

Nyt tähti on pidätetty tämän hyökättyä nuoren miehen kimppuun veitsellä, kertoo TMZ-verkkosivusto. Sivuston mukaan uhri on hänen tyttöystävänsä poika. Räppäri ajatui pojan ja tyttöystävänsä kanssa kiivaaseen sanaharkkaan, joka johti fyysiseen väkivaltaan. Mies pidätettiin kolmen aikoihin aamuyöstä, mutta viimeisimmän tiedon mukaan hänet vapautettiin takuita vastaan.

Kuva: Poliisi

Flavorin tavaramerkki on hänen kaulassaan roikkuvat erilaiset suurikokoiset viisarikellot. Myös hänen purukalustonsa hakee vertaistaan, sillä se hohtaa kultaisena. Public Enemyn kulta-aikaan Flavor Flav tunnettiin ”Yeaaah-boyeeee!” huudoistaan. Flavor on deittaillut mm. tanskalaista näyttelijä Brigitte Nielseniä.