Madonnan tytär kesätöissä: ”Taittelin äitini alusvaatteita”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman tunnetuimpiin poptähtiin lukeutuva 54-vuotias Madonna kiertää parhaillaan maailmaa MDNA-kiertueellaan. Konserttikiertueella on nähty jo muutamia kohauttavia tempauksia, joista on uutisoitu pääosin negatiivisesti.

Madonna nousi hiljattain otsikoihin esimerkiksi riisuttuaan pelkkiin mustiin rintaliiveihin ja alushousuihin esiintymislavalla. Tähden tytär on nyt avautunut työtehtävistään äitinsä MDNA-kiertueella. 16-vuotias Lourdes kirjoitti blogissaan tehneensä kesätöitä avustajana Madonnan kiertueella, jossa tämän toimenkuvaan kuului pitkälti esimerkiksi äitinsä alusvaatteiden taitteleminen.

Tyttö kertoo ottaneensa vastaan työn kiertueen puvustossa, koska kaikilla hänen ystävillään oli kesätyöpaikat ja hänkin halusi sellaisen. Lourdes kuitenkin kertoo työssä olleen mukavatkin hetkensä, varsinkin kun hän pääsi tarkastelemaan hyvävartaloisia taustatanssijoita läheltä.

– Puvustossa työskenteleminen tarkoitti, että minun ja muiden tyttöjen piti pukea taustatanssijat esityksen aikana nopeilla vaihdoilla. Hikisen tanssijan pukeminen 30 sekunnissa aiheutti paljon stressiä. Sen tekeminen illasta toiseen oli aika hullua, mutta rakastin joka minuuttia, Lourdes kertoo.

Madonna on usein otsikoissa kohukonserttiensa lisäksi rakkauselämänsä merkeissä. Madonna viihtyy nykyisin 24-vuotiaan toyboy-rakkaansa Brahim Zaibatin käsipuolessa. Pariskunnan ikäero on ihmetyttänyt monia, sillä nuoren komistuksen äiti on Madonnaa kahdeksan vuotta nuorempi. Supertähti seurusteli taannoin niin ikään 24-vuotiaan brasiliaisen mallin Jesus Luzin kanssa.