Suosikkibändi vetäytyy tauolle: ”Älkää olko huolissanne”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viisihenkinen yhdysvaltalainen glam pop -yhtye Scissor Sisters tunnetaan homokulttuuria syleilevästä musiikistaan. Yhtyeen nimi tulee lesbojen keskenään käyttämästä seksiasennosta.

Nyt suosikkibändi on kertonut vetäytyvänsä tauolle. Scissor Sisters -yhtyeen jäsenet kertoivat päätöksestä faneilleen Lontoossa Britannian kiertueensa päätteeksi. Yhtye ei aio vähään aikaan levyttää uutta materiaalia, eikä uutta albumia ole suunnitteilla.

– Tämä on viimeinen keikkamme Lontoossa vähään aikaan. Älkää kuitenkaan olko huolissanne. Tämä ei ole viimeinen kerta, kun kuulette meistä, kertoi Jake Shears Female First -sivuston mukaan järkyttyneille faneilleen.

Scissor Sisters -yhtyeen perustivat laulusolisti Jake Shears, Ana Matronic ja kosketinsoittaja-basisti Babydaddy vuonna 2001. Yhtyeeseen kuuluvat nykyään myös soittajat Del Marquis ja Randy Real. Kotimaassaan yhtye ei ole tehnyt varsinaista läpimurtoa, mutta Euroopassa kokoonpano on noussut yhdeksi 2000-luvun myydyimmistä pop-ilmiöistä. Bändi tunnetaan hittikappaleistaan I Don’t Feel Like Dancin’, Fire With Fire ja elektronisesta Pink Floyd -coverista Comfortably Numb.