Anna Chlumsky kuvattiin shoppailemassa New Yorkissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvun alun suosituimpiin menestyselokuviin lukeutui My Girl, jonka tarina ja lapsitähdet saivat miljoonat ihmiset kyyneliin. Elokuvassa pikkutyttönä naispääosaa esittänyt 11-vuotias Anna Chlumsky ei ole sittemmin juuri julkisuudessa paistatellut.

Macaulay Culkinin kanssa hittileffassa lapsena näytellyt Anna Chlumsky on varttunut vuosien ja vuosikymmenten varrella varttunut todelliseksi kaunottareksi, joka kuvattiin eilen shoppailemassa New Yorkissa. Neitokainen oli näyttävä, vaikka hänet kuvattiin ilman meikkiä.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Nykyisin Anna on 31-vuotias kaunotar, joka on naimisissa ja työskentelee edelleen näyttelijänä. Seuraavaksi hänet nähdään komediasarjassa Veep. Chlumsky piti näyttelemisessä aikoinaan taukoa, joten hän onnistui välttämään ikuisen lapsitähden statuksen, josta on tunnetusti ainoastaan haittaa Hollywodissa.