Poptähden tytär kihloihin velipuolensa kanssa: ”Se ei ole insestiä”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Alkuvuodesta menehtyneen laulaja Whitney Houstonin perheen elämää on seurattu aktiivisesti tähden hautajaisten jälkeen. Hänen jättiomaosuutensa peri tytär Bobbi Kristina, kun ottopoika Nick Gordon jäi puolestaan ilman perintöä. Hiljattain Bobbi joutui autokolariin, jossa kukaan ei kuitenkaan loukkaantunut.

Nyt neitokainen on kihlautunut velipuolensa Nick Gordonin kanssa. Erikoinen suhde on edennyt nopeasti vakavaan vaiheeseen, mikä on aiheuttanut paljon kritiikkiä sen sopimattomuudesta. Nuoret puolustelivatkin rakastumistaan uudessa The Houstons: On Our Own -realitysarjassa, joka kertoo edesmenneen laulajadiivan läheisistä.

– Kaikki ovat ymmärtäneet suhteemme väärin, en ollut koskaan virallisesti… Se ei ole insestiä, kertoo Nick Gordon realityohjelmassa.

Televisiosarja on saanut katsojat nostelemaan kulmakarvojaan, sillä sen avausjaksossa nähdään muun muassa Bobbi Kristinan ensimmäinen tunteellinen vierailu Whitneyn haudalla. Ikään kuin tässä ei olisi tirkistelyä tarpeeksi, 19-vuotiaan neitokaisen nähdään jaksossa myös juovan alkoholia kihlattunsa seurassa.

Bobbi Kristina esitteli samalla avoimesti äitinsä sormusta, joka toimi parin kihlasormuksena. Sarja on saanut lanseeraamisensa jälkeen välittömästi negatiivista huomiota. Monet sen seuraajat kauhistelevatkin Twitter-palvelussa sitä, miten neito on lähtenyt surunsa keskellä kuvaamaan tv-sarjaa.

Supersuosittu menestyslaulaja Whitney Houston kuoli vain 48-vuotiaana kamppailtuaan useita vuosia kokaiini- ja crack-riippuvuuden kanssa. Myös Bobbi Kristinan isällä Bobby Brownilla on ollut ongelmia päihteiden kanssa, joka lopulta johti hänen ja Whitneyn avioeroon vuonna 2007. Brown kirjautui viime elokuussa katkaisuhoitoon alkoholismin vuoksi, mutta lopetti hoidon vain kolmen viikon jälkeen.