Jade Thirlwall yllätti: Niukempia farkkushortseja saa hakea

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen Little Mix -tyttöbändi voitti X Factor -ohjelman kahdeksannen tuotantokauden viime vuonna Tulisa Contostavlosin avustuksella. Yhtye tunnettiin aluksi nimellä Rhythmix, mutta nimi vaihdettiin samannimisen hyväntekeväisyysjärjestön valituksen takia.

Nyt yhtyeen 19-vuotias kaunotar Jade Thirlwall on kohahduttanut asuvalinnallaan Australiassa, jossa hänet kuvattiin yhtyetovereidensa seurassa äärimmäisen niukoissa farkkushortseissa. Tanssija Sam Crasken kanssa seurusteleva Thirlwall paljasti taannoin harkitsevansa silikonirintojen hankkimista. Punapään mukaan hänellä on heikko itsetunto, joten hän toivoo implanttien kohottavan hänen itsevarmuuttaan.

– Minulla ei ole tissejä, joten itsetuntoni on heikko. Tekisin mitä vain, että saisin Jesyn muodot. Hankin varmaan silikonirinnat, Jade Thirlwall kertoi LOOK-lehdelle.

Little Mix -yhtyeen jäseniä ovat Perrie Edwards, Jesy Nelson, Leigh-Anne Pinnock ja Jade Thirwall. Tyttöbändin voiton jälkeen he julkaisivat pian Cannonball-debyyttisinglensä. Suosittu yhtye esitti X Factor -ohjelmassa lukuisia hittikappaleita kuten E.T, If I Were a Boy, Telephone ja Don’t Stop The Music. Perrie Edwards seurustelee One Direction -poikabändin laulajan Zayn Malikin kanssa.