Tämä näyttävä tempaus tulee Kauhea kankkunen 3 -elokuvaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hyvin menestynyt Kauhea kankkunen -elokuva ja sen suosittu jatko-osa saavat pian kolmannenkin osan. Elokuvien ohjaaja Todd Phillips ja leffan tähdet ovat parhaillaan kuvaamassa leffasarjan seuraavaa osaa Las Vegasissa.

Tänään Las Vegasissa kuvattiin elokuvaan kohtausta, jossa laskuvarjomies hyppää suoraan pelikaupungin pääkadulle The Stripille. Helikopterista hypännyt mies oli ilmeisesti pukeutunut Mr. Chowksi. Suuri määrä poliiseja ja muita viranomaisia pysäytti kuvausten ajaksi liikenteen ja piti asiattomat turistit loitolla.

Yhdysvalloissa elokuva tullaan julkaisemaan 24. toukokuuta 2013. Kolmannessakin osassa tullaan näkemään aiemmissa elokuvissa esiintyneet Bradley Cooper, Zach Galifianakis ja Ed Helms. Toinen Kauhea kankkunen -elokuva oli kuin copy-paste ensimmäisestä, ja se aiheutti laajalti kritiikkiä. Näyttelijä Zach Galifianakisin mukaan kolmannessa elokuvassa hänen roolihahmonsa Alan löydetään mielisairaalasta, josta hänen ystäviensä täytyy salakuljettaa hänet ulos.