Ricky Martin riisui housunsa nettikuvassa: ”WTF!!! LOL”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina suosituimpiin latinotähtiin lukeutunut Ricky Martin kertoi taannoin olevansa onnellinen homoseksuaali. Tähti paljasti haaveilevansa parisuhteensa virallistamisesta. Hän ei voi kuitenkaan tehdä sitä vielä, koska Puerto Rico ei salli homoliittoja.

Suomesta supermenestyksensä aikoinaan alkuun saanut Ricky Martin on nyt julkaissut itsestään Twitterissä valokuvan, jossa hän poseeraa kameralle ilman housuja. Kuva julkaistiin siksi, että hänen riisumat housunsa huutokaupataan ja niistä saatavat rahat menevät AIDS-hyväntekeväisyyteen. Kuva toimii siis samalla huutokaupan markkinointina.

– We even ended up auctioning my pants WTF!!! LOL Terminamos subastando hasta mis pantalones jajaja @BCEFA, Martin kirjoitti kuvatekstissä.

Kuva: Twitter

Aiemmin tänä vuonna latinopoppari paljasti, ettei hän ole lukenut homopaljastuksiaan käsittelevää omaa elämäkertaansa. Laulajan mielestä muistelmateoksen lukeminen olisi nimittäin liian vaikeaa, koska se toisi hänen mieleensä ”synkkiä aikoja”. Hän on kuitenkin onnellinen siitä, että hänen vaikeat elämänvaiheensa on kirjoitettu muistiin.

Avoimesti homoseksuaalina elävä Ricky Martin on seurustellut aiemmin naisen kanssa. Latinolaulaja nimittäin deittaili meksikolaismalli Rebecca De Albaa 14 vuoden ajan. Pariskunnan on-off -suhde päättyi eroon vuonna 2005. Sittemmin Rickyn yksityiselämää seurattiin viihdelehdissä tiiviisti homohuhujen vuoksi. Tähti salailikin pitkään homouttaan, mutta vahvisti väitteet vuonna 2010. Ricky sai vuonna 2008 kaksospojat Matteon ja Valentinon sijaissynnyttäjän avulla.