Madonna hehkutti Obamaa konsertissaan – yleisö suuttui ja buuasi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman tunnetuimpiin poptähtiin lukeutuva 54-vuotias Madonna kiertää parhaillaan maailmaa MDNA-kiertueellaan. Konserttikiertueella on nähty jo useita kohauttavia tempauksia. Madonna on muun muassa järkyttänyt katsojia heilumalla ase kädessä esiintymislavalla Coloradossa.

Näyttelijälegenda Marlon Brandonin esikunta on puolestaan viemässä popparia oikeuteen miehen kuvan luvattomasta käytöstä laulajattaren kiertueella. Madonna ei ilmeisesti saa tarpeekseen yleisönsä suututtamisesta. Nyt pop-diiva on herättänyt närää konservatiivisena tunnetussa Teksasin osavaltiossa hehkutettuaan keikallaan Dallasissa presidentti Barack Obamaa.

– Ketkä teistä ovat rekisteröityneitä äänestäjiä? En välitä, ketä äänestätte kunhan äänestätte Obamaa, laulaja kertoi palopuheessaan.

Yleisö reagoi kommenttiin buuaamalla, jolloin Madonna väitti vitsailleensa ja kehotti ihmisiä äänestämään ketä tahansa, sillä se on heidän etuoikeutensa. Taannoin Madonna herätti hämmennystä toisella Obamaan liittyvällä kommentillaan, tähden kutsuttua keikallaan Obamaa muslimiksi.

Madonna on usein otsikoissa kohukonserttiensa lisäksi rakkauselämänsä merkeissä. Madonna viihtyy nykyisin 24-vuotiaan toyboy-rakkaansa Brahim Zaibatin käsipuolessa. Pariskunnan ikäero on ihmetyttänyt monia, sillä nuoren komistuksen äiti on Madonnaa kahdeksan vuotta nuorempi. Supertähti seurusteli taannoin niin ikään 24-vuotiaan brasiliaisen mallin Jesus Luzin kanssa.