Nainen, vältä näitä asuja naamiaisissa – miehet eivä syty

Lifestyle · Neea Jokinen

Halloween-juhlat ja muut naamiaisasujen täyttämät bilepäivät saavat monet panostamaan näyttäviin asusteihin tai pukuihin. Naisten yllä nähdään yleensä rohkeita roolipukuja, jotka eivät ole soveliaita arkikäyttöön. Nyt Mademan-sivustolla on julkaistu yllättävä lista miesten inhoamista naamiaisasuista.

Jos kaunotar haluaa hurmata vastakkaisen osapuolen naamiaisasullaan, hänen ei kannata pukeutua ainakaan poptähti Lady Gagaksi. Miesten mielestä kyseistä laulajatarta muistuttava asukokonaisuus voi nimittäin luoda naisesta seksikkyyden sijaan ”lutkamaisen” kuvan. Lady Gaga tunnetaan paljastavista ja hyvin erikoisista vaatteistaan, joista tunnetuin on MTV-gaalassa nähty lihapuku.

Miehet eivät myöskään saata pitää Liisa ihmemaassa -tyyppistä asua seksikkäänä, koska kyseinen hahmo on suositussa satutarinassa nuori tyttönen. Blondiin peruukkiin ja sinivalkoiseen mekkoasuun pukeutunut nainen voi luoda itsestään jopa omituisen kuvan uroksen silmissä.

Suosituimpien naamiaisasujen joukkoon lukeutuvat eläinaiheiset puvut. Miesten mielestä söpöt kissa- ja hiiriasut leikkihäntineen ovat seksikkäitä, mutta hyvän maun rajaa ei tule ylittää. Kaksilahkeinen ei nimittäin saata innostua, jos nainen on verhonnut vartalonsa aitoihin turkiksiin tai eläinten nahkoihin.

Traagisesti viime vuonna menehtynyttä Amy Winehousea muistuttava asu- ja peruukkikokonaisuus ei ole miesten mieleen. He nimittäin saattavat yhdistää sen kuolemaan ja suruun. Avatar-hahmot eivät myöskään sytytä urosten intohimoa, sillä he eivät pidä siniseksi kasvojaan ja käsiään maalannutta neitoa kovin viehättävänä. Lopputulos voi myös olla kummajaismainen.