Uskomaton keksintö: Naisille suunnattu henkilöauto ehkäisee ryppyjä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kosmetiikka-alalla nähdään viikoittain toinen toistaan erikoisempia tuoteuutuuksia, joiden lupaukset ovat monien kuluttajien mielestä vähintäänkin ylimitoitettuja. Samassa joukossa voi aiheuttaa epäilyjä myös tuore japanilaiskeksintö.

Kuva: Honda

Autovalmistaja Honda on nyt esitellyt Fit She -nimisen automallin, joka on kehitetty erityisesti naisten makuun. Autossa on useita naisille suunnattuja ominaisuuksia, joista erikoisin on ryppyjen vähentäminen. Auton tuulilasi jättää nimittäin ulkopuolelle 99 prosenttia ultraviolettisäteistä, jotka vanhentavat ihoa ja aiheuttavat osaltaan ryppyjä.

Kuva: Honda

Lisäksi autossa on Plasmacluster-ilmastointi, joka on Hondan mukaan omiaan parantamaan autossa olevien ihon laatua. Luonnollisesti autoa myydään ainakin alkuvaiheessa pinkinvärisenä, mutta myös ruskeana, valkoisena ja mustana. Fit She -autoa myydään toistaiseksi vain Japanin markkinoilla.