Liian myöhään – Nick Jonas haluaa Miley Cyrusin takaisin?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

The Jonas Brothers -veljestrion Nick Jonas esiintyi äskettäin Yhdysvaltojen X Factor -ohjelmassa ystävänsä Demi Lovaton kanssa. Nuori popkomistus toimi kykyjenetsintäkilpailussa vierailevana tuomarina, joka arvioi laulajalahjakkuuksien taitoja.

Nyt 20-vuotias Nick Jonas on noussut otsikoihin rakkauselämänsä merkeissä. Laulajatähti esitti aiemmin tässä kuussa konsertissa yhtyeensä uuden Wedding Bells -kappaleen, jonka koskettavat lyriikat aiheuttivat kohun. Biisin nimittäin uskotaan kertovan hänen entisestä tyttöystävästään Miley Cyrusista, joka astuu pian alttarille kihlattunsa Liam Hemsworthin kanssa.

Radio City Music Hall -konsertissa Nick Jonas kertoi yleisölle, että kyseinen kappale luo hänelle hyvin epämukavan olon, sillä se kertoo aidosti hänen tunteistaan. Popkomistuksen uskotaan kertovan biisissään, että hän haluaa yrittää vielä uudelleen suhdetta 19-vuotiaan Miley Cyrusin kanssa. Kappaleen lyriikkoja ovat muun muassa ”I don’t wanna love if it’s not you, maybe we can try one last time. I don’t wanna hear the wedding bells bloom”.

Miley Cyrus kertoi äskettäin radiohaastattelussa, että hän uskoo kappaleen kertovan entisen teiniparin suhteesta. Nick Jonas myönsikin pian Disney-kollegansa kommentin jälkeen Ryan Seacrestin radioshow’ssa, että Wedding Bells -kappale kertoo heistä. Laulajatähden mukaan hän haluaa olla rehellinen ja avoin.

Nick Jonas syntyi Texasin Dallasissa. Vuonna 2005 hän perusti yhtyeen veljiensä Joen ja Kevinin kanssa. Aluksi yhtyeen nimi oli Sons of Jonas, mutta myöhemmin se muutettiin Jonas Brothersiksi. Popyhtye on julkaissut jo neljä albumia ja ne ovat myyneet maailmanlaajuisesti yli kahdeksan miljoonaa kappaletta. Nick Jonas seurusteli australialaislaulaja Delta Goodremin kanssa tämän vuoden helmikuuhun asti. Eron jälkeen poppari on viihtynyt sinkkuna.