Mitä ihmettä? Amanda Bynes tepasteli ilkosillaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Entinen lapsitähti Amanda Bynes on ollut viime päivinä otsikoissa liikennerikkomusten ja päihteiden käytön merkeissä. Näyttelijä voi joutua vuodeksi vankilaan, jos hänet todetaan syylliseksi kahteen liikennerikkomukseen.

Kaunottaren mielenterveys on ollut viime aikoina huolehtimisen kohteena, eikä 26-vuotias Amanda ole helpottanut maineensa parantumista. Nyt hänet on bongattu nakuilemasta newyorkilaisesta rusketussalongista. Mystic-salongin asiakkaiden kerrotaan järkyttyneen nähdessään näyttelijän tepastelevan ilkosillaan hoitolan vastaanotossa.

– Hän käveli rusketushuoneesta ulos totaalisen alasti. Amanda ei näyttänyt välittävän siitä, että kaikki näkivät hänet alasti, kertoi silminnäkijä In Touch -lehdelle.

Lähteiden mukaan tähti vaikutti olevan oudossa tilassa salongissa. Tämä veti sormiaan pitkin seinää kävellessään ja hymyili asiakkaille, jotka menivät hänen ohitseen. Tähti tunnetaan erikoisesta ja itsetuhoisesta käytöksestään.

Amanda Bynes tunnetaan näyttelijänä, televisiojuontajana, laulajana ja muotisuunnittelijana. All That ja The Amanda Show -televisiosarjojen myötä läpimurtonsa aikanaan tehnyt kaunotar juonsi 1990-luvun puolivälistä vuosikymmenen vaihteeseen saakka lastenohjelmia Nickelodeon-kanavalla. Sittemmin hän siirtyi näyttelijäksi. Vuonna 2006 hänet nimettiin yhdeksi kuumimmista nuorista tähdistä ja seuraavana vuonna hän oli viidenneksi parhaiten palkattu alle 21-vuotias tähti.