Kim Kardashianin bileasu ei jättänyt ketään kylmäksi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Realitytähti Kim Kardashian on seurustellut jo puolen vuoden ajan räppäri Kanye Westin kanssa, vaikka onkin edelleen virallisesti naimisissat toisen miehen kanssa. Taannoin Kanyen kerrottiin ehdottaneen kullalleen laihdutuskuuria.

32-vuotias neitokainen on nyt kuvattu hänen kunniakseen järjestetyissä juhlissa LIV-yökerhossa Miamin rannalla. Naamiaispirskeissä nähtiin myös Kimin sisko Kourtney, ja sisarukset olivatkin verhoutuneet bileissä seksikkäisiin asuihin. Supersankariteemalla liikenteeseen lähteneet kaunottaret nähtiin Batman- ja Kissanainen -asuissa.

Äskettäin Kim Kardashian kertoi arvostavansa nykyään enemmän normaalia arkea. Kim kertoi nauttivansa elämän pienistä hetkistä muun muuassa kokkaamalla ja viettämällä aikaa kotonaan. Hän osti äskettäin räppärirakkaalleen Lamborghini-merkkisen urheiluauton, mikä sai ohjelman erään naisjuontajan puhumaan sarkastisesti Kimin ”normaalista” arjesta.