Karina Smirnoffin vatsa kerää katseita

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tanssii tähtien kanssa -realitysarjan amerikkalaisesta versiosta tunnetuksi tullut ammattitanssija Karina Smirnoff poseerasi taannoin Playboy-lehden alastonkuvissa. Sittemmin neitokainen on poseerannut usein viihdelehtien sivuilla.

Realitysarjassa Karate Kid -tähti Ralph Macchion kanssa kisannut kaunotar on nyt kuvattu Tanssii tähtien kanssa -studion ulkopuolella Apolo Ohnon seurassa. Mies ei kyennyt pitämään katsettaan erossa upeista vatsalihaksista ja päätti tiirailla niitä aivan lähietäisyydeltä.

32-vuotias Karina Smirnoff on ukrainalaissyntyinen ammattitanssija ja julkkistähti. Hän on voittanut urallaan jo viisi kertaa Yhdysvaltojen tanssimestaruuden sekä lukisia muita kilpailuja Yhdysvalloissa, Britanniassa, Saksassa ja Aasiassa. Hän muutti Ukrainasta Yhdysvaltoihin vuonna 1992. Karina kihlautui lokakuussa 2010 baseball-tähti Brad Pennyn kanssa.