Tänään tv:ssä: Legendaarinen agenttikomedia kutittelee nauruhermoja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lauantain televisiotarjonnan kohokohtiin lukeutuu FOX-kanavalla kello 21.55 esitettävä Mike Myersin hulvaton komediaelokuva Austin Powers – kumma jätkä. Myersin lisäksi klassikkokomediassa nähdään muun muassa Elizabeth Hurley, Will Ferrell ja Seth Green.

Vuonna 1997 ensi-iltansa saaneessa elokuvassa nähdään mitä tapahtuu, kun 60-luvulla syväjäädytetty salainen agentti Austin Powers sulatetaan 30 vuotta myöhemmin. Hulvaton komediaklassikko sai myöhemmin seuraa useista jatko-osista. Monilahjakkuus Mike Myers on käsikirjoittanut ja ohjannut elokuvan, jossa hän myös näyttelee kahta pääosaa.

Illan toinen elokuvatärppi on Nelosella kello 21.00 esitettävä superhitti Pearl Harbor. Vuonna 2001 valmistuneen ja Michael Bayn ohjaaman elokuvan tähtinä nähdään Ben Affleck, Josh Hartnett, Kate Beckinsale, Alec Baldwin, Cuba Cooding, Jr. ja Jon Voight.