YLE tarjoaa herkkua Robbie Williamsin faneille – konsertti suorana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Paluuta soolouralleen parhaillaan tekevä Robbie Williams esiintyy marraskuussa kolmessa suurkonsertissa Lontoon O2-areenalla. Niistä viimeinen tarjoillaan maailmalle suorana lähetyksenä lauantai-iltana 24. marraskuuta.

YLE Live esittää konsertin suorana nettilähetyksenä Yle Areenassa kello 23.00. Sama konsertti esitetään seuraavana päivänä myös televisiossa TV2-kanavalla kello 22.40 alkaen. Konsertin juontaa Veli Kauppinen. Kolme Lontoon-konserttia ja noin 50.000 lippua myytiin loppuun alle tunnissa.

Take That -yhtyeestä kertaalleen lähtenyt ja vuonna 2010 yhtyeeseen palannut Robbie Williams on yksi maailman suurimmista poptähdistä. Hän on jo nyt Britannian eniten levyjä myynyt sooloartisti, jonka takanreunustalla on myös ennätykselliset 17 Brit Awards -palkintoa. Soolourallaan muutaman vuoden mittaisen hengähdystauon pitänyt ja parhaillaan tuoreesta isyydestä nauttiva supertähti astuu kehään uuden shown ja Take The Crown -albuminsa kanssa.