Näin treenaat kuin Madonna – katso parhaat vinkit

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman tunnetuimpiin poptähtiin lukeutuva 54-vuotias Madonna kiertää parhaillaan maailmaa MDNA-kiertueellaan. Konserttikiertueella on nähty jo muutamia kohauttavia tempauksia, joista on uutisoitu pääosin negatiivisesti.

Popin kuningatar tunnetaan upeasta treenatusta kropastaan, jota monet nuoremmatkin tähdet kadehtivat. Nyt laulajattaren kunto-ohjaaja Nicole Winhoffer on kertonut, miten tähti on onnistunut saavuttamaan huippukuntonsa. Popparin omistamien Hard Candy -kuntosalien johtaja kertoo tämän tehneen vartalonsa eteen paljon töitä.

– Se on kovaa työtä, mutta jos treenaamiselle antaa 110 prosenttia, alkaa tuloksiakin näkyä. Treenejä pitäisi muuttaa, jotta haastaisit kehosi ja mielesi. Jos et haasta kehoa, tuloksia ei näy, kertoo Nicole Winhoffer Us Weekly -lehdelle.

Kunto-ohjaaja kannustaa Madonnaa ottamaan itselleen tavoitteita, jotta hän pääsisi haluttuun lopputulokseen. Hänen mukaansa määrätietoisella asenteella saa treenissä paljon aikaan. On myös tärkeä kiinnittää huomiota omiin tekniikoihinsa, ja esimerkiksi hikoilu on merkki siitä, että treeni toimii.

Winhoffer ehdottaa, että treenaaja kiinnittäisi huomiota siihen, mitä lihaksia hän kulloinkin treenaa. On hyvä myös muun muassa tunnustella tuntemuksia omassa kehossa, jotta treenaaja huomaisi paremmin kunto-ohjelmansa vaikutukset. Tärkeintä naisen mielestä on kuitenkin uskoa itseensä, vaikka jotkut harjoitteet tuntuisivatkin haastavilta.