Technobileet vuodelta 1997 – myötähäpeää vai nostalgiaa? Katso itse

Viihdeuutiset · Stara.fi

Technomusiikki rantautui Suomeen vuonna 1991, mutta valtavirtaa siitä tuli vasta useita vuosia myöhemmin. Jo heti 1990-luvun alussa useissa suomalaisissa kaupungeissa oli kuitenkin aktiivinen technoscene, kun varsinkin Vaasassa, Oulussa ja Turussa järjestettiin Suomen ensimmäisiä technobileitä.

Kuva: YouTube

Nyt aika on jo kullannut useimpien muistot, mutta niitä on hyvä välillä myös verestää. Nyt pienen nostalgiatripin tarjoaa vuodelta 1997 peräisin oleva video, jossa nähdään miten tuohon aikaan pukeuduttiin ravejuhliin ja miten silloin liikuteltiin vartaloa nopeatempoisen elektronisen musiikin vauhdittamana. Videosta on muodostunut nopeasti nettihitti reilusti yli miljoonalla katsomiskerralla.