”Big Brother on pahempi paikka kuin vankila”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -talossa alkaa tänään jälleen uusi viikko, kun parhaillaan käynnissä olevaa tuotantokautta on jäljellä enää neljä viikkoa. Väki talossa vähenee, mutta neljän seinän sisällä asuminen alkaa hiljalleen ottamaan koville.

Eilen hieman ennen nukkumaanmenoa Tommi ja Markus keskustelivat BB-talossa asumisen rankkuudesta ja vertasivat sitä jopa vankilassa asumiseen. Hetken pohtimisen jälkeen miehet tulivat lopulta siihen tulokseen, että Big Brotherissa asuminen oli pahempaa kuin vankilassa asuminen. Johtopäätökseen löytyi myös hyviä perusteluita.

– Vankilassa näkee telkkaa ja vieraita. Vankilassa näkee elokuvia ja kerran viikossa lätkää. Kyllä siellä Suomen vankiloissa saa tehdä ihan mitä vaan. Maailmalla se on ihan toisenlaista, Tommi totesi.

Markus komppasi asuintoveriaan, joka kuitenkin pian paljasti, etteivät hänen tietonsa vankilaoloista perustu omiin kokemuksiin.

– Mä en ole ikinä ollut vankilassa edes käymässä. Enkä ole kattonut mitään dokkareita, mutta jonkun sellihuoneen mä oon kyllä nähnyt, Tommi myönsi.