Julkkispariskunta saa Barack Obamalta neuvoja vanhemmuuteen

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Eniten tienaavien julkkispariskuntien joukkoon lukeutuvat Jay-Z ja Beyonce saivat taannoin esikoisensa, jonka nimeksi annettiin Blue Ivy. Taannoin räppärin kerrottiin tunaroineen keikallaan, koska ei saanut silmiään irti seksikkäästä vaimostaan.

Nyt Jay-Z:n ja Beyoncen kerrotaan saavan neuvoja vanhemmuuteen hieman yllättävältä taholta. Kyseessä on nimittäin itse Yhdysvaltain presidentti Barack Obama, joka kertoi tuoreessa radiohaastattelussa olevansa pariskunnan ystävä. Beyoncen ja Jay-Z:n useampaan kertaan tavannut Obama kertoi clevelandilaiselle Z107.9 -radiokanavalle kaksikon olevan ”hyviä ihmisiä”.

Obamalta myös kysyttiin, mistä hän juttelee erittäin tunnetun julkkispariskunnan kanssa. Presidentin mukaan keskustelujen aiheet ovat kuitenkin samat kuin kaikkien hänen muidenkin ystäviensä kanssa. Yhdysvaltain vaikutusvaltaisin mies ei kuitenkaan voi vastustaa kymmenkuukautisen Blue Ivyn vanhempien valistamista vanhemmuuden saloista.

– Varmistin, että Jay-Z auttaa Beyoncea Blue Ivyn kanssa. Ja ettei hän jätä kaikkea äidin ja anopin hoidettavaksi, Barack Obama kertoo radiossa.

Jay-Z, oikealta nimeltään Shawn Corey Carter, on yksi maailman menestyneimmistä hip-hop-artisteista. Hänen tiedetään tienanneen viime vuonna huimat 450 miljoonaa dollaria. Mies on myynyt yli 50 miljoonaa albumia kansainvälisesti. Jay-Z meni naimisiin poppari Beyonce Knowlesin kanssa vuonna 2008.