Kuva paljasti: Hurrikaani Sandylla odottamaton seuraus New Yorkissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikolla Yhdysvalloissa kauhisteltiin hurrikaanin aikaansaamaa tuhoa erityisesti New Yorkin ja Washingtonin alueilla. Osassa New Yorkia sähköt olivat tänä aamuna yhä edelleen poikki, joten tilanne on ajautunut jo todella pahaksi.

Viikonloppuna viranomaiset kertoivat, että rikollisuus New Yorkissa on vähentynyt huomattavasti Sandy-hurrikaanin iskettyä kaupunkiin. Monet asukkaat ovatkin kertoneet haastatteluissa nähneensä vasta nyt aivan uuden puolen newyorkilaisissa, sillä yleensä toisiaan välttelevät ihmiset ovat muuttuneet selvästi sosiaalisemmiksi. Samaan muutokseen viittaa myös parhaillaan sosiaalisissa medioissa nopeasti leviävä valokuva, jossa yksittäinen kansalainen on ryhtynyt jakamaan sähköään sitä tarvitseville.

Kuva: Imgur