Ihmepelastuminen: Sängyllä hyppinyt pikkupoika putosi kerrostalon ikkunasta

Ohhoh! · Meri Pulkkinen

Maailmalta kantautuu aika ajoin uutisia kammottavista onnettomuuksista, joista ihmiset ovat kuin ihmeen kaupalla selvinneet elossa. Nyt otsikoissa hämmästyttää nelivuotiaan Carl Seguinin tarina. Pikkupoika selvisi nimittäin elossa pudottuaan yli kymmenen metriä avoimesta ikkunasta.

Kalifornian Burbankissa asuva amerikalaispoika oli ollut hyppimässä sängyllään avoimen ikkunan ääressä, kun kammottava onnettomuus tapahtui. CBS Los Angeles kertoo, kuinka nelivuotias Carl oli hyppimisensä seurauksena onnistunut putoamaan huoneen avoimesta ikkunasta. Vaikka huima putous oli yli kymmenen metriä, ei pikkupoika saanut mitään huomattavia vammoja.

Täysin ilman luunmurtumia tai päävammaa selvinnyt poika oli saanut putoamisensa seurauksena ainoastaan pienen haavaan päähänsä. Pojan onneksi ikkunan alla ollut puska oli pehmentänyt putoamista. Onnekkaan Carlin vanhemmilla ei ole mitään aavistusta siitä, miten pienokainen onnistui putoamaan avoimesta ikkunasta.

– Hän on ihmelapsi. Olemme erittäin onnekkaita, että meillä on hänet, Carlin äiti kommentoi poikaansa CBS Los Angelesille.