Teinipojan ällistyttävä tempaus: Kuvauttaa itsensä jokaisen eläinlajin kanssa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Otsikoihin nousee jatkuvasti ihmisiä toinen toistaan kummallisempien tempaustensa kanssa. Nyt on 16-vuotiaan Tallon Nightwalkerin vuoro. Amerikkalaispoika aikoo nimittäin ottaa itsestään valokuvan lähes jokaisen maapallon eläinlajin edustajan kanssa.

Kuva: Facebook

Tähän mennessä pojan saldo on jo huimat 840 eläintä, People-lehti uutisoi. Amerikkalaispoika aloitti suorituksensa viisivuotiaana isänsä avustuksella. Yksinhuoltajaisänsä Bob Nightwalkerin kanssa kasvanut Tallon aikoo kuvauttaa itsensä mahdollisimman monen nisäkkään, linnun, matelijan ja sammakkoeläimen kanssa. Katso tähänastinen kuvasaldo tästä.

Tempauksen säännöt ovat selvät: Tallonin tulee koskettaa eläintä tai eläimen on oltava mahdollisimman lähellä häntä. Eläimen ja teinipojan välissä ei saa olla esteitä, kuten esimerkiksi aitoja. Vuosien varrella poika onkin muun muassa pidellyt boakäärmettä, antanut ruusukaijasen istua päänsä päällä sekä pussannut sutta. Isän ja pojan tempauksen taustalla on halu tallentaa eläimet ennen kuin ne katoavat sukupuuttoon. Kaksikko haluaakin valokuvilla tuoda luonnonsuojelua useamman ihmisen tietouteen.