Adriana Lima on kuuma myös hikisenä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Victoria’s Secret -yritys järjestää vuosittain suuren muotinäytöksen, jossa enkeleiksi kutsutut mallikaunottaret esittelevät muun muassa näyttäviä alusvaatteita. Lisäksi yleisöä viihdyttävät samalla myös suositut artistit.

Nyt Victoria’s Secret -alusvaatemallit ovat julkaisseet verkossa kuvia, joissa he poseeraavat hikisenä kuntosalilla. Esimerkiksi brasilialainen mallikaunotar Adriana Lima nähdään eräässä otoksessä hikisenä ja märkähiuksisena urheilutoppiin pukeutuneena. Neitokainen on upea ilmestys myös ilman meikkiä.

24-vuotias malli Joan Smalls puolestaan julkaisi kuvan, jossa hän esittelee

Kuva: Twitter
Polar-sykemittarissaan komeilevaa lukua. Smalls nimittäin poltti yhden kuntoharjoitteen aikana yli 850 kilokaloria. Kuvissa nähdään myös langanlaiha Hilary Rhoda, joknka vartalossa ei näytä olevan tippaakaan rasvaa.