Bobbi Kristina tuhosi upouuden urheiluauton

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Alkuvuodesta menehtyneen laulaja Whitney Houstonin perheen elämää on seurattu aktiivisesti tähden hautajaisten jälkeen. Hänen jättiomaosuutensa peri tytär Bobbi Kristina, kun ottopoika Nick Gordon jäi puolestaan ilman perintöä.

Neitokainen kihlautui äskettäin velipuolensa kanssa ja kertoi, ettei pidä suhdetta insestinä. Nyt 19-vuotiaan Bobbi Kristina Brownin uutisoidaan tuhonneen kihlattunsa Nick Gordonin tuliterän menopelin. TMZ-sivuston mukaan nuori televisiotähti oli ajanut maanantaina omalla autollaan poikaystävänsä perässä Georgiassa sijaitsevaan asuntoon.

Teinikaunottaren ajomatka päättyi kuitenkin ikävästi, kun hän kolhi autollaan kihlattunsa upouuden Chevrolet Camaro -merkkisen auton. Menopeliin tuli useita vaurioita kuten naarmuja ja peltivaurioita.

Supersuosittu menestyslaulaja Whitney Houston kuoli vain 48-vuotiaana kamppailtuaan useita vuosia kokaiini- ja crack-riippuvuuden kanssa. Myös Bobbi Kristinan isällä Bobby Brownilla on ollut ongelmia päihteiden kanssa, joka lopulta johti hänen ja Whitneyn avioeroon vuonna 2007. Brown kirjautui viime elokuussa katkaisuhoitoon alkoholismin vuoksi, mutta lopetti hoidon vain kolmen viikon jälkeen.