Daniel Craig ei halua olla James Bond: ”Sopimuksella voi pyyhkiä takapuolen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tuoreimmissa James Bond -elokuvissa päätähtenä nähty Daniel Craig on tekemässä Bond-historiaa, sillä hänestä on tulossa pisimpään salaista agenttia valkokankaalla näytellyt tähti. Näyttelijälle nimittäin tarjottiin taannoin miljoonasopimusta useista tulevista Bond-elokuvista.

44-vuotias miestähti nähdään parhaillaan uudessa Skyfall-elokuvassa, joka on osoittautunut suureksi menestykseksi. Nyt Bondia esittävä Craig on kuitenkin paljastanut Rolling Stone -lehden haastattelussa, että hän ei todellisuudessa haluakaan olla James Bondin roolisasa.

– Olen yrittänyt päästä eroon tästä siitä saakka kun aloitin. He eivät päästä minua lähtemään, ja olenkin suostunut tekemään muutaman elokuvan. Saa kuitenkin nähdä miten tämä menestyy, sillä bisnes on aina bisnestä ja jos menee huonosti, joku voi tyytyväisenä pyyhkiä sopimuksellani takapuolensa, Daniel Craig totesi Rolling Stone -lehdelle.

James Bond-tähti Daniel Craig on brittiläinen näyttelijä ja tuottaja. Mies tuli tutuksi kahdessa aikaisemmassa Bond-saagaan kuuluvissa elokuvissa Casino Royale ja Quantum of Solace. Aikaisempina vuosina hänet nähtiin elokuvissa The Golden Compass, Infamious, Munich ja Lara Croft: Tomb Raider. Supertähti kuvaa parhaillaan Sam Mendesin ohjaamaa uutta James Bond -elokuvaa Skyfall.