Jessican isän homoskandaali paisuu: ”Hän piti peppuleikeistä!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Realitykaunotar ja laulajatähti Jessica Simpson on ollut viime aikoina otsikoissa hurjan painonpudotuksensa merkeissä. Äskettäin julkisuuden valokeilaan pääsivät tähden vanhemmat Joe ja Tina Simpson, joiden kerrotaan eronneen 35 yhteisen avioliittovuoden jälkeen.

Syy järkytti monia, sillä popparin isällä huhutaan olevan homosuhde 21-vuotiaan miesmallin Bryce Chandler Hillin kanssa. Nyt kohu kiihtyi entisestään, sillä toinenkin nuori mies on avautunut julkisuudessa seksisuhteestaan Joe Simpsoniin. Homoseuralaisena työskentelevä Joey Anderson on paljastanut kaiken parin kiihkeästä lemmenyöstä.

32-vuotias mies kertoo parin tavanneen New Yorkissa, jossa he viettivät yhteisen yön Mandarin Oriental -hotellissa. Andersonin mukaan Joen kiihkeys ja tämän suudelmat kertoivat, ettei seuralainen voinut olla hänen ensimmäinen mieskokemuksensa. Hierontasessiosta alkanut yö piti sisällään paljon vartalokontaktia.

Andersonin mukaan Jessica Simpsonin isä ei vaikuttanut pätkääkään hermostuneelta tai humalaiselta tilanteessa. Tämä oli vain ”kiimainen ja erittäin intohimoinen”. Hän kehottaakin Simpsonia tulemaan jo ulos kaapista ja hyväksymään oman seksuaalisuutensa.

– Hän piti peppuleikeistä. En voinut olla hänen ensimmäisensä, koska hän piti siitä todella paljon. Hän oli kiihottunut ja annoimme toisillemme suuseksiä, kertoo Joey Anderson The National Enquirer -lehdelle.

Jessica Simpson on kihloissa amerikkalaista jalkapalloa ammatikseen pelanneen Eric Johnsonin kanssa. Siveyden nimeen vannova neitokainen menetti neitsyytensä ensimmäiselle aviomiehelleen Nick Lacheylle, jonka hän tapasi 2000-luvun alussa. Pariskunnan realitysarjaa esitettiin MTV-kanavalla. He olivat naimisissa neljän vuoden ajan.