Jennifer Hudson: ”Unohdan olevani laiha”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

American Idol -kykyjenetsintäkilpailusta aikoinaan pinnalle noussut laulajatähti Jennifer Hudson on ollut viime aikoina viihdelehtien otsikoissa lähinnä painonpudotuksensa ja perhetragediansa merkeissä. Neitokainen on tehnyt parin vuoden aikana näyttävän muodonmuutoksen.

Aiemmin rehevänä tunnettu Jennifer Hudson nimittäin aloitti vuonna 2010 laihdutuskuurin, joka on tuottanut tulosta. Laulajatähti on nimittäin nykyään lähes 40 kiloa hoikempi. Hudsonin mukaan hän ei ole vielä tottunut solakkaan ulkomuotoonsa. Perheenäiti unohtaakin aina shoppaillessaan, ettei hänen tarvitse enää etsiä XL-kokoisia vaatteita.

– Totuin siihen, että olin plussakokoinen nainen. Olen nykyään tyytyväinen painooni. En aio enää laihduttaa, Jennifer Hudson kertoi Redbook-lehdelle.

Näyttelijänäkin työskentelevä Jennifer Hudson kertoi äskettäin laihduttaneensa 4,5 kiloa elokuvaprojektia varten. Hän halusi kuitenkin kilonsa takaisin heti kuvausten loputtua, sillä neitokainen rakastaa kurvejaan. Nainen onnistuikin lihottamaan itsensä takaisin ihannepainoonsa suklaan avulla.

Dreamgirls-elokuvan roolistaan palkittu tähti ryhtyi laihduttamaan sen jälkeen, kun hän oli synnyttänyt esikoisena David Juniorin vuonna 2009. Hän kertoi jättäneensä ruokavaliostaan kaikki kaloripommit ja keskittyneensä terveellisiin ruokiin. Hän kuitenkin myöntää, että tulokset eivät ole pysyviä, ellei ruokavalio pysy kunnossa myös jatkossa.