Playboy-malli myönsi: ”Seksiä puun kanssa”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Supertähti Jim Carreyn ex-vaimona tunnettu Jenny McCarthy oli aikoinaan yksi suosituimmista Playboy-malleista. Neitokainen julkaisi aiemmin tänä vuonna omaelämäkertansa, jossa hän kertoo muun muassa päihderiippuvuudestaan.

Nyt 40-vuotias Jenny McCarthy on päätynyt otsikoihin, kun hän kertoi hämmentävän tarinan menneisyydestään. Playboy-mallin mukaan hän nimittäin harrasti aikoinaan huumepäissään seksiä puun kanssa. Nainen oli käyttänyt erään railakkaan bileillan aikana ekstaasia, mikä loi hänelle kiihottuneen olon.

– Hinkkasin itseäni puuta vasten. Sen pinta tuntui niin hyvältä, joten hieroin päätäni ja rintojani siihen. Lopulta heräsin todellisuuteen ja tajusin nylkyttäväni puuta, Jenny McCarthy kertoi Female First -sivuston mukaan.

Jenny McCarthy kertoo Bad Habits: Confessions of a Recovering Catholic -omaelämäkerrassaan olleensa aikoinaan riippuvainen voimakkaasta Vicodin-reseptilääkkeestä. Neitokainen popsi päivittäin yli kymmenen pilleriä kyseistä lääkettä. Naisen mukaan hän vieroitti itse itsensä ja kärsi rajuista vieroitusoireista.

Playboy-pupu poseerasi ensimmäisen kerran Playboy-lehden kansikuvassa vuonna 1993. Lokakuun numerossa sulojaan esitellyt Jenny McCarthy sai silloin palkkioksi 20.000 dollaria, eli noin 16.000 euroa. Nainen on seurustellut muun muassa Ray Manzellan, John Mallory Asherin ja Jim Carreyn kanssa. Hän erosi hiljattain Chicago Bears -pelaaja Brian Urlacherista.