Lady Gaga esitteli rintavakonsa netissä: ”Pelkään uikkareita”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga on ollut viime viikkoina aktiivisesti esillä monistakin syistä. Lihavuuskohu alkaa olla jo menneen talven lumia, mutta viime viikolla laulajatähti joutui ongelmiin rahankeräyksen johdosta, koska rahoja ei koskaan lahjoitettu.

Nyt 26-vuotias Gaga on lisännyt Twitter-blogiinsa kuvia, joissa hän poseeraa Miller Lite -olutmerkin bikineissä. Laulajatar tosin paljasti samalla Twitterissä, ettei ole uikkareiden suuri ystävä. Olut sen sijaan näyttää maistuvan.

– Minä tänään rannalla. Pelkään uikkareita. Mutta olut on ok, Gaga twiittasi.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Lady Gagan suunnittelemia rannekoruja myytiin sillä verukkeella, että tuotto menisi kokonaisuudessaan Japanin maanjäristyksen uhreille. Osa tuotoista kuitenkin meni ”muihin kuluihin”. Tuomioistuin määräsi Lady Gagan ja seitsemän muuta vastaajaa maksamaan jättisummia hyväntekeväisyyteen. Lady Gagan osuus korvaussummasta on 107.500 dollaria, jonka hän joutuu maksamaan tsunamin uhreja auttavalle järjestölle.