Räppärin video oli liikaa briteille – tämä video sensuroitiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Latinoräppäri Pitbull on viime vuosina keikkunut tiuhaan hittilistojen kärkipaikoilla. Artisti on vieraillut esimerkiksi Usherin, Enrique Iglesiaksen ja Jennifer Lopezin kappaleilla. Pitbullin viimeisin oma albumi Planet Pit julkaistiin vuonna 2011.

Nyt räppäri on joutunut sensuurin hampaisiin Iso-Britanniassa. The Sun -lehden mukaan Pitbullin tuore Don’t Stop the Party –musiikkivideo oli nimittäin liikaa saarivaltion televisiokanaville, eivätkä ne suostu esittämään videota lainkaan.

Syynä ovat erityisesti videolla esiintyvät vähäpukeiset naiset sekä esimerkiksi Voli-vodkan näkyvyys, jonka katsotaan olevan tuotesijoittelua ja kannustavan nuoria käyttämään alkoholia. Video on saamastaan paheksunnasta huolimatta – tai luultavasti juuri sen vuoksi – kerännyt Youtube -sivustolla jo viisi miljoonaa katsojaa.

Pitbull joutui taannoin erikoisen pilan kohteeksi, kun räppärin ”antifani” David Thorpen lanseeraaman kampanjan tuloksena tämä passitettiin keikalle 6.130 asukkaan Kodiakin kylään Alaskaan. Räppäri iski kuitenkin kovalla kovaa vastaan, sillä hän kutsui pilailun aloittaneen David Thorpen mukaansa Alaskaan.