Jessica Simpson järkyttyi isän homoskandaalista – dieetti meni harakoille

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Realitykaunotar ja laulajatähti Jessica Simpson on ollut viime aikoina otsikoissa hurjan painonpudotuksensa merkeissä. Äskettäin julkisuuden valokeilaan pääsivät tähden vanhemmat Joe ja Tina Simpson, joiden kerrotaan eronneen 35 yhteisen avioliittovuoden jälkeen.

Mahdollinen syykin on jo selvinnyt, sillä popparin isän Joe Simpsonin väitettiin tulleen kaapista ulos homoseksuaalina. Isä ei ole kuitenkaan vahvistanut rajuja väitteitä. Jessica ei ole ottanut eroa kevyesti, sillä sen kerrotaan nyt järkyttäneen hänen Painonvartijat-dieettiään. Homokohun aiheuttaman stressin takia popkaunotar ei noudata dieetissään sopivia annoskokoja, mikä on hidastanut hänen laihtumistaan.

– Jessican dieetti on mennyt sivuraiteille siitä lähtien, kun hänen isäänsä kohdistuvat homohuhut julkistettiin. Hän ei ole luopunut siitä, mutta ei myöskään pysty noudattamaan oikeita annoskokoja, kertoo lähde Radar Online -sivustolle.

Poppari tietää, että Painonvartijat-yrityksen edustajana hänen pitäisi kyetä hillitsemään itsensä, mutta Jessica tuntee itsensä niin tunteelliseksi, ettei kykene olemaan hukuttamatta murheitaan ruokaan. Homokohu on saanut koko ajan uusia käänteita, sillä vastikään 32-vuotias homoseuralainen kertoi haastattelussa seksiyöstään Simpsonin isän kanssa.

Jessica Simpson on kihloissa amerikkalaista jalkapalloa ammatikseen pelanneen Eric Johnsonin kanssa. Siveyden nimeen vannova neitokainen menetti neitsyytensä ensimmäiselle aviomiehelleen Nick Lacheylle, jonka hän tapasi 2000-luvun alussa. Pariskunnan realitysarjaa esitettiin MTV-kanavalla. He olivat naimisissa neljän vuoden ajan.