Jessica Simpson sai vyötärönsä takaisin – pukeutui heti seksikkääseen asuun

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Realitykaunotar ja laulajatähti Jessica Simpson on ollut viime aikoina otsikoissa hurjan painonpudotuksensa merkeissä. Viime aikoina tähdelle ovat aiheuttaneet päävaivaa hänen vanhempansa, jotka eroavat 35 yhteisen aviovuoden jälkeen.

Jessica itse on kuitenkin onnellisessa parisuhteessa jalkapalloilija Eric Johnsonin kanssa. Taannoin vauvakilonsa pudottanut kurvikas tähti sai laihdutuksen myötä vyötärönsä takaisin, eikä pelkää esitellä muotojaan. Nyt 34-vuotias Jessica julkaisi Twitter-blogissaan Braveheart-aiheisen Halloween-perhepotretin, jossa tähti on pukeutunut seksikkääseen korsettimekkoon. Asu tuo esille hyvin tähden hoikistuneen uuman, kuin myös tämän muhkean rintamuksen.

Kuva: Twitter

Jessica Simpson on kihloissa amerikkalaista jalkapalloa ammatikseen pelanneen Eric Johnsonin kanssa. Siveyden nimeen vannova neitokainen menetti neitsyytensä ensimmäiselle aviomiehelleen Nick Lacheylle, jonka hän tapasi 2000-luvun alussa. Pariskunnan realitysarjaa esitettiin MTV-kanavalla. He olivat naimisissa neljän vuoden ajan.