Roger Moore myöntää: ”Skyfall on kaikkien aikojen paras Bond-elokuva”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

James Bond -elokuvien päätähtenä aikoinaan tunnetuksi tullut näyttelijä Roger Moore loukkaantui taannoin Christmas at Castlebury Hall -elokuvan kuvauksissa Romaniassa. Supertähti kaatui kompastuttuaan johtoihin, mutta ei onnekseen saanut vakavia vammoja.

84-vuotias näyttelijäkonkari on käynyt katsastamassa uusimman Skyfall-elokuvan ja kommentoi kyseistä filmatisointia People-lehdelle antamassaan haastattelussa. Seitsemässä Bond-elokuvassa aikoinaan näytellyt mies ylistikin uuden elokuvan taivaisiin.

– Olen nähnyt Skyfall-elokuvan, ja minun mielestäni se on kaikkien aikojen paras Bond-elokuva. Daniel Craig, ihailen häntä suuresti, kertoi Roger Moore haastattelussa.

Roger Moore käväisi taannoin myös Suomessa markkinoimassa Nimeni on Moore, Roger Moore -kirjaansa. Samalla hän vieraili Espoon kauppakeskus Sellossa James Bond -elokuvan erikoisnäytöksessä. Aikoinaan Bond-roolit olivat mennä Moorelta sivu suun, koska hän pelkäsi aseita.