Facebookiin odottamaton uusi ominaisuus: ”Saatat joutua vaikeuksiin”

Digi · Tim Isokivi

Maailman suurin yhteisöpalvelu Facebook ilmoitti taannoin, että sillä on jo yli miljardi kuukausittaista käyttäjää. Sivustoa uudistetaan jatkuvasti, ja lähitulevaisuudessa yksi uusista ominaisuuksista on pariskuntien ja ystävien yhteiset sivut.

Pian Facebookissa seurustelusuhteensa julkistaneet saavat yhteisen sivun, jonne parin yhteiset kuvat, tapahtumat ja viestit ilmaantuvat. Oman parisuhdesivun näkee osoitteessa facebook.com/us. Asiasta kertoneen Daily Mail -lehden mukaan sivustolle tuodaan vastaava ominaisuus pariskuntien lisäksi myös ystäville.

Kaikki eivät ole uusista ominaisuuksista innoissaan. SlashGear-verkkosivustolle kirjoittava Shane McGlaun huomauttaa, että käyttäjillä ei näytä olevan keinoa itse estää toista osapuolta luomasta ystävyys- tai parisuhdesivuja ilman lupaa.

– Saatat joutua vaikeuksiin, jos esimerkiksi kateellinen tyttöystäväsi näkee, että sinulle on luotu yhteinen sivusto ex-tyttöystäväsi kanssa, koska olet ollut samassa tapahtumassa, Shame McGlaun kertoo.