Keira Knightley esittelee rintojaan: ”Koska ne ovat niin pienet”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Elokuvakaunotar Keira Knightley nousi menestykseen varsin nuorena, sillä hänet kiinnitettiin Pirates of The Caribbean -elokuvasarjaan jo 17-vuotiaana teinityttönä. Näyttelijätär on paljastunut haastatteluissa perfektionistiseksi luonteeksi, ja hän kertoikin kärsivänsä ammatillisesta epävarmuudesta.

27-vuotias näyttelijäkaunotar poseerasi äskettäin Allure-lehden kannessa yläosattomissa vain pieni takki hartioidensa peittona. Nyt Keira onkin kertonut samaisen lehden haastattelussa, että esittelee mielellään rintojaan kameralle. Hänen mukaansa ihmiset eivät kuitenkaan ole kovin kiinnostuneita hänen muodoistaan.

Tämän vuoksi tähden näyttelijäsopimuksessakin lukee, että hän voi esitellä paljaita rintojaan elokuvassa, mikäli rooli niin vaatii. Kaunotar väittääkin, että estoton vartalon esittely tulee helpommaksi naiselle iän karttuessa.

– Ei minua haittaa paljastaa rintojani, koska ne ovat niin pienet. Ihmiset eivät ole niin kiinnostuneita, kertoo Keira Knightley Allure-lehdelle.

Keira Knightleyn uutisoitiin viime vuonna eronneen Rupert Friendin kanssa näyttelijättären uran luomien paineiden takia. Knightleyn isä vahvisti tuolloin eron The Sun -lehdelle ja kertoi, ettei Friend pitänyt huomiosta, jota hänen tyttärensä sai osakseen. Brittikaunotar on myös seurustellut irlantilaisen mallin Jamie Dornanin ja amerikkalaisen näyttelijä Del Synnottin kanssa. Nykyään Keira on kihloissa pianisti James Rightonin kanssa.