Uhoaminen riitti: 50 Cent halutaan nyrkkeilykehään 5 miljoonalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomessakin esiintynyt hiphop-tähti 50 Cent on järkyttänyt viime aikoina fanejaan, sillä hän on joutunut lyhyen ajan sisällä jo kahteen kertaan sairaalahoitoon. Räppäri loukkaantui taannoin esimerkiksi tieliikenteessä, kun hän ajoi citymaasturillaan kuorma-auton perään.

50 Cent riitaantui aiemmin tänä vuonna entisen ystävänsä, nyrkkeilijä Floyd Mayweather Jr:n kanssa, kun heidän yhteinen suunnitelmansa kamppailulajitapahtumia järjestävän yrityksen perustamisesta epäonnistui. Female First -verkkosivuston mukaan räppäri katkaisi viime viikolla kaikki välinsä nyrkkeilijään.

Fiftyn mukaan Mayweather Jr ei rahoittanut projektia, kuten oli luvannut. Kaksikon välirikko johti riitelemiseen ja solvausten vaihtamiseen Twitter-yhteisöpalvelussa. Nyt AllHipHop.com-verkkosivuston mukaan 50 Centille on tarjottu suurta rahasummaa, mikäli hän uskaltaa astua nyrkkeilykehään selvittämään erimielisyytensä entisen ystävänsä kanssa kasvotusten.

Julkkisten nyrkkeilyotteluita ennenkin järjestäneet miljardööri Alki David ja hänen liikekumppaninsa Damon Feldman ovat tarjonneet miehille viisi miljoonaa dollaria kolmesta kahden minuutin erästä koostuvasta nyrkkeilyottelusta. Mikäli 50 Cent ja Mayweather Jr. suostuvat, ottelu käytäisiin Las Vegasissa 14. joulukuuta.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Damon Feldman haluaa saada riitelevät tähdet ratkaisemaan erimielisyytensä nyrkkeilykehässä. Viime kesänä hän yritti saada Chris Brownia ja Drakea osallistumaan hyväntekeväisyysotteluun sen jälkeen, kun kaksikko otti yhteen kapakkatappelussa. Brownin ja Draken riidan kerrottiin johtuvan kummankin rakkaudesta laulajatar Rihannaa kohtaan.

Viime vuonna 50 Centin levy-yhtiö kieltäytyi yllättäen julkaisemasta hänen Black Magic -albumiaan. Räppäri myönsi olevansa ongelmissa levy-yhtiö Interscopen kanssa ja kertoi, ettei aio enää jatkossa työskennellä heidän kanssaan. 50 Cent työstää parhaillaan Street King Immortal -levyä, joka tullaan julkaisemaan tammikuussa 2013.