Keira Knightleya luultiin anorektikoksi: ”Se söi itsetuntoani”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijätär Keira Knightley teki maailmanlaajuisen läpimurtonsa, kun hänet kiinnitettiin Pirates of The Caribbean -elokuvasarjaan 17-vuotiaana teinityttönä. Menestynyt näyttelijätär on sittemmin paljastunut haastatteluissa perfektionistiseksi luonteeksi.

Nyt 27-vuotias Keira Knightely kertoi kärsineensä uransa alkuvuosina rajuista itsetunto-ongelmista. Näyttelijätär ei nimittäin kestänyt sitä, että mediassa puhuttiin jatkuvasti hänen langanlaihasta vartalostaan negatiiviseen sävyyn. Anoreksiaväitteiden keskiössä vuosien ajan pyörineen Keiran mukaan hän ei ole koskaan kärsinyt syömishäiriöistä.

– Tiesin, että en ollut anorektikko. Kritiikki sai minut kuitenkin miettimään, olenko todellakin liian laiha, Keira Knightley kertoi Allure-lehdelle.

Keira Knightleyn uutisoitiin aiemmin tänä vuonna eronneen Rupert Friendin kanssa näyttelijättären uran luomien paineiden takia. Knightleyn isä vahvisti tuolloin eron The Sun -lehdelle ja kertoi, ettei Friend pitänyt huomiosta, jota hänen tyttärensä sai osakseen. Brittikaunotar on myös seurustellut irlantilaisen mallin Jamie Dornanin ja amerikkalaisen näyttelijä Del Synnottin kanssa. Nykyään Keira on kihloissa pianisti James Rightonin kanssa.