Suomalainen Facebook-huijaus leviää nopeasti – älä lankea tähän viestiin

Digi · Stara.fi

Viime vuonna erilaiset Facebook-huijaukset olivat vielä arkipäivää, mutta viime aikoina niistä on päästy varsin tehokkaasti eroon. Nyt Citymarketin nimissä leviää kuitenkin nopeasti huijaus, joka ei todellisuudessa liity mitenkään Citymarketiin.

Monet ovat tänään levittäneet omille Facebook-kavereilleen huijauslinkkiä, jonka mukaan Citymarketilla olisi jaossa tuhannen euron lahjakortteja. Näin ei kuitenkaan todellisuudessa ole, sillä kyseessä on pelkkä huijaus. Asiasta on nyt tiedotettu muun muassa K-Citymarketin virallisella Facebook-sivulla.

Hei, Facebookissa pyörii kilpailu, missä luvataan ilmaista 1000 euron lahjakorttia. Se ei ole K-citymarketin kilpailu. Selvitämme asiaa Facebookin kanssa. Emme suosittele klikkailemaan linkkiä eteenpäin ja varsinkaan antamaan omia yhteystietoja tai puhelinnumeroa sivustolle. Kilpailuviesti on kirjoitettu huonolla suomella ja siitä on linkitys ”cardsandgames”-sivustolle, millä ei ole kanssamme mitään tekemistä.