Näin Jessican paino on jojoillut vuosien mittaan – vertaa kuvia

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Realitykaunotar ja laulajatähti Jessica Simpson on ollut viime aikoina otsikoissa hurjan painonpudotuksensa merkeissä. Nyt Celebuzz-sivusto on koonnut yhteen koosteen neitokaisen kropan muutoksista.

Koosteessa nähdään, miten poppari on muuttunut vuosien mittaan hoikasta teinitähdestä muodokkaaksi julkkisprinsessaksi. Viime vuosina Jessica on kerännyt entistä enemmän muotoja, ja hänen ulkomuotoaan on ihmetelty mediassa. Sittemmin lapsen synnyttänyt kaunotar on saanut jo pudotettua vauvakilojaan, ja hänet on nähty jälleen hoikemmassa kunnossa. Katso Jessican kuvakooste tästä.

Jessica Simpson on kihloissa amerikkalaista jalkapalloa ammatikseen pelanneen Eric Johnsonin kanssa. Siveyden nimeen vannova neitokainen menetti neitsyytensä ensimmäiselle aviomiehelleen Nick Lacheylle, jonka hän tapasi 2000-luvun alussa. Pariskunnan realitysarjaa esitettiin MTV-kanavalla. He olivat naimisissa neljän vuoden ajan.