Michael Jacksonin kuolinkoti myytiin: ”Osa musiikkihistoriaa”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kolme vuotta sitten yllättäen menehtynyt poptähti Michael Jackson jätti jälkeensä miljoonien surevien fanien lisäksi mittavan omaisuuden. Tähden perinnöstä on viime aikoina käyty kovaa vääntöä.

Nyt Michael Jacksonin luksuskartano on myyty 18,1 miljoonan dollariin hintaan. Kartano toimi supertähden viimeisten päivien kotina, sillä Jackson vuokrasi kartanoa viimeisenä elinkuukautenaan Ed Hardy -vaatemerkin johtajalta Hubert Guezilta 100.000 dollarin kuukausihintaan.

Los Angelesin varakkaassa Holmby Hillsin kaupunginosasassa sijainnut Ranskalaistyylinen kartano oli arvostetun arkkitehdin Richard Landryn suunnittelema.

– Tästä talosta tulee vielä legendaarinen osa musiikkihistoriaa, samaan tapaan kuin Elviksen kotitalosta, kommentoi sekä kartanon myyjää että ostajaa edustanut kiinteistövälittäjä Mauricio Umansky Female First -verkkosivustolle.