Tänään tv:ssä: 141 miljoonaa tuottanut supersuosittu toimintakomedia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuonna 1995 sai ensi-iltansa maailman menestyneimpiin toimintakomedioihin lukeutuva Bad Boys, joka on sittemmin nähty useammankin kerran televisiossa myös Suomessa. Supersuosion aikanaan saanut elokuva nähdään tänään TV5-kanavalla kello 21.00 alkaen.

Menestysohjaaja Michael Bayn elokuvassa seikkailevat miamilaispoliisit Mike Lowery ja Marcus Burnett, jotka jahtaavat poliisin tiloista heroiinilastin varastanutta rikollisjengiä. Mukaan päätyy myös todistaja (Tea Leoni), jonka henkeä rikolliset uhkaavat. Todistajalla on seikkailussa myös oma agendansa, koska hän haluaa kostaa ystävänsä kuoleman.

Bad Boys -elokuva tuotti aikoinaan 141 miljoonan dollarin lipputulot. Varsinaisen yllätyksen tuotti kuitenkin jatko-osa Bad Boys 2, joka kilisytti kassakoneita peräti 273 miljoonan dollarin edestä. Samalla tosin myös budjetti lähes kymmenkertaistui, sillä ensimmäinen elokuva tehtiin 19 miljoonalla ja jatko-osa maksoi jo 130 miljoonaa.