Jessica Simpsonin isä ajoi kännissä – poliisi iski heti

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Realitykaunotar ja laulajatähti Jessica Simpson on ollut viime aikoina otsikoissa hurjan painonpudotuksensa merkeissä. Äskettäin julkisuuden valokeilaan pääsivät tähden vanhemmat Joe ja Tina Simpson, joiden kerrotaan eronneen 35 yhteisen avioliittovuoden jälkeen.

Suhteen epäillään rikkoutuneen Joen homosuhteiden takia, mutta mies ei ole vielä tullut julkisesti ulos kaapista. Tällä kertaa Simpsonin uutisoidaan törttöilleen humalassa autonsa kanssa. Viihdeperheen patriarkka pidätettiin elokuussa rattijuopumuksesta, ja hän on nyt joutunut teostaan vastuuseen, uutisoi Female First -sivusto.

Joe puhalsi sallitun promillemäärän ylittävän lukeman poliisien testeissä, jolloin mies vietti yhden yön sellissä. Mies tuomittiin tiistaina rikkomuksesta ehdonalaiseen vankeustuomioon, kolme kuukautta kestävään alkoholikoulutukseen ja 390 dollarin, eli 322 euron, sakkoihin.

Joe Simpson joutui homoskandaalin kouriin, kun hänen poikarakastajakseen väitetty 21-vuotias miesmalli Bryce Chandler Hill tuli julkisuuteen suhdepaljastuksensa kanssa. Tämän jälkeen myös homoseuralainen, 32-vuotias Joey Anderson paljasti harrastaneensa seksiä poptähden isän kanssa. Jessica Simpsonin kuuluisan Painonvartijat-dieetin kerrotaan muun muassa menneen harakoille kohun takia.