Lottovoittajan teinityttären kotibileistä kaaos – Facebook-kutsu lähti käsistä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosien aikana on uutisoitu lukuisista tapauksista, joissa teinien järjestämät kotibileet ovat riistäytyneet käsistä Facebook-kutsujen takia. Nyt erään lottovoittajan tyttären kerrotaan järjestäneen täysin epäonnistuneet kotibileet.

Walesin Llanellissa asuva Sandra Fosbrooke -niminen nainen voitti vuonna 2005 lotossa 13 miljoonan punnan, eli lähes 17 miljoonan euron, pääpotin. Sittemmin nainen osti perheelleen 415.000 punnan, eli 541.000 euron, arvoisen kartanon. Naisen 17-vuotias teinityttö järjesti hiljattain kyseisessä luksuslukaalissa kotibileet, jotka päättyivät poliisien tuloon.

Ffion Jenkins -niminen teinityttö kertoi kavereilleen Facebook-palvelun välityksellä juhlistavansa syntymäpäiviään kotonaan kavereidensa kanssa. Tilapäivitys levisi nopeasti verkossa, ja lopulta lottovoittajan kartanossa riehui yli 200 nuorta.

Naapurit hälyttivät paikalle poliisit, jotka pidättivät kuusi nuorta pahoinpitelyjen ja huumeiden hallussapidon takia. Perheen ökykoti tuhottiin täysin, sillä bilettäjien kerrotaan muun muassa rikkoneen talon ikkunoita ja heittäneen television ikkunasta alas.

– Talossa oli noin 200 nuorta. Tappeluita joka puolella. Se oli täysi kaaos. Joku heitti television ikkunasta. Talo tuhottiin täysin, eräs juhlija kertoi The Daily Mail -sivuston mukaan.

Lottovoittaja Sandra Fosbrooke ei ole kommentoinut tapahtunutta. Seitsemän vuotta sitten kertaheitolla miljonääriksi tullut nainen työskenteli ennen supermarketin kassalla. Kolmen lapsen äiti juhlisti lottovoittoaan muun muassa matkustamalla eksoottisiin kohteisiin. Fosbrooke törsäsi rahojaan myös autoihin ja sukulaisten lahjoihin.