MTV-teiniäiti erosi keväällä – nyt jo uudelleen kihloissa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Teen Mom -realitysarjasta tuttu teiniäiti Jenelle Evans on ollut viime aikoina otsikoissa alastonkuviensa ja perheriitojensa merkeissä. Neitokainen julkaisi äskettäin Twitter-blogissaan kuvia, joissa hän esittelee valtavaa pakaratatuointiaan.

Nyt 20-vuotias Jenelle Evans on yllättänyt faninsa pikakihloillaan. Realitytähti purki kesällä kihlauksensa on-off-poikaystäväänsä Gary Headiin. Teiniäiti löysi kuitenkin nopeasti lohduttajan, sillä hän alkoi seurustella vain pari kuukautta eron jälkeen Courtland Rogers -nimisen nuorukaisen kanssa.

Jenelle Evans julkaisi Twitter-blogissaan otoksen, jossa hän esittelee vasemmassa nimettömässä komeilevaa kihlasormustaan. Naisen mukaan hän vastasi myöntävästi poikaystävänsä kosintaan. Evans alkaakin suunnittelemaan häitään ensitöikseen.

– Vastasin myöntävästi. Huomenna aloitamme häiden suunnittelun! En ole koskaan ollut näin onnellinen. Unelmani toteutuvat, Jenelle Evansa kirjoitti Twitterissä.

Jenelle Evans joutui kesällä putkaan entisen poikaystävänsä Gary Headin kanssa. Poliisit pidättivät pariskunnan eräänä viikonloppuna, koska he olivat ajautuneet rajuun tappeluun. Teiniäidin poikaystävä oli muun muassa yrittänyt kuristaa Evansia lakanalla. Sittemmin selvisi, että molemmat osapuolet olivat hakanneet toisiaan. Lisäksi heidän kodistaan löytyi huumeita, huumevälineitä ja reseptilääkkeitä.